Bilsemester i Europa

seeker extraljus

Äntligen har jag vågat ta steget att genomföra min stora dröm, att bila i Europa. Jag har ända sedan liten haft drömmar om att sätta mig i en bil, trycka på gaspedalen och sedan köra dag och natt utan någon specifik destination. Nu efter 20 år så har inte mycket förändrats, drömmen är högst levande men har aldrig blivit uppfylld, förrän nu… eller rättare sagt snart!

Det enda som har förändrats är att jag faktiskt har en destination, ön Sicilien tänkte jag skulle bli ett lämpligt resemål.

Seeker testades på kärran inför resan

Jag utrustade bilen med den bästa led rampen som finns att hitta i Sverige. Jag valde att sätta på ett Seeker extraljus som ger en total effekt på 200W. Rampen är riktigt snygg och var relativt billig jämfört med andra märken som jag också funderade över. Men jag blev övertygad om att denna ramp var den bästa på marknaden efter att jag läst omdömen på webbplatsen som recenserar de bästa led ramperna. När jag sedan testkörde bilen med den nya lampan så insåg jag att allt jag hade läst faktiskt stämde överens med verkligheten, resultatet var helt fantastiskt!

I själva testet gick dom igenom alla tänkbara detaljer och testade allt från byggkvalitet till lumen och garantier. Även hur bra själva ljuset var i mörker utgjorde också en av parametrarna, vilket för mig är väldigt viktigt. Läs mer om testet här.

Jag återkommer snart med lite bilder inför, under och efter min drömresa. Det ska bli så spännande att äntligen ge sig ut på Autobahn och trycka på gaspedalen till absolut max.