Så nöjd med extraljusen


Efter mitt inlägg om fordonsbelysning där jag berättade att jag inhandlat Seeker extraljus så har frågorna ramlat in i inkorgen. De flesta av er följare vill veta lite mer om dessa ljus samt i vilken butik jag köpt dom. Jag tänkte att jag svarar på frågorna i ett egen inlägg här istället för att svara er en och en.

För det första: ja, jag är fortfarande väldigt nöjd med Seeker som jag handlade från Ljusgiganten. De sitter stabilt monterade, ger en jämn ljusbild samtidigt som dioderna presterar i toppklass. Jag gillar verkligen designen på dessa extraljus och tycker att de tillfört det lilla extra till min bil. Den starka linsen har inte gett vika för stenskott och, för att besvara många av er i norr delen av landet: ja, de har klarat både regn, snö och frost galant.

Jag handlade mina extraljus online, som de flesta av er redan vet. Ljusgiganten erbjuder en enkel och smidig shoppingupplevelse. Du klickar dig in på Extraljus Bil och där hittar du hela sortimentet av olika extraljus. Det som faktiskt fick mig att klicka på Seeker-ljusen först var dess tilltalande estetiska design. När jag sedan fördjupade mig i lampans uppbyggnad och läste andras omdömen så bestämde jag mig för att satsa på just denna.

Ljusgigantens kundtjänst svarade snabbt och effektivt på mina frågor via mejl så jag att jag fick ett förtydligande när det kommer till innebörden av TIR-optiken. Mycket proffsigt och snabbt bemötande anser jag. Observera att bilden i detta inlägg inte motsvarar lamporna jag handlat.